arkphoto

babafotózás

12 hónapos korig

A születés csodáját átélve el vagyunk telve megható élményekkel, ám a baba első 10-12 napja egy olyan nyugodt és meghitt időszak, melyet érdemes lencsevégre kapni. A babák az első napokban édesanyjuk ölelésében, szoptatás után teljesen ellazulnak s ilyenkor gyönyörű fotók készíthetőek a hamarosan tovatűnő újszülötti bájukról, hiszen édes álomba szenderülve észre sem veszik életük első művészi képeinek elkészültét. Természetesen a büszke apukák és az elfogódott anyukák is részesei lehetnek az ihletett pillanatok elkapásának, s így elkészülhetnek az első családi fotók is. 

Persze a következő hetek és hónapok is telistele vannak hihetetlen változásokkal és élményekkel, hiszen szemünk fényei elkezdenek mosolyogni, gőgicsélni és gügyögni, felülnek, kúsznak – másznak és közben huncutul nevetnek, felállnak és nekivágnak felfedezni kis világukat. Egyszóval egyedi és bűbájos képek fotózhatók az izgő-mozgó tüneményes apróságainkról, melyeket büszkén lehet oda ajándékozni nagymamáknak, nagypapáknak!

Mi tartozik az babafotózás csomagba?

1.5 órás stúdió fotózás változatos hátterekkel

15 darab retusált fotó

30 darab teljes felbontású fotó

15 darab kép 10x15 méretben előhívva

arkphoto

gyerekfotózás

12 hónapos kortól

Azok az ártatlan, hatalmas szemek, az a csintalan mosoly, a gyermeki ártatlanság és zsiványság, hatalmas nevetések és játékosság. Nálam ezek az alkotó elemei egy felejthetetlen családi programnak, melynek főszereplője növekvő csemetétek! Ez az egy óra róla szól és arról, hogy megmutassa minden arcát a lencsének, ha ahhoz van kedve, akár beöltözve hercegnőnek vagy szuperhősnek! Lehet mókázni a természetben vagy pózolni egy stúdióban, a jó hangulat mindenképpen garantált! Egy biztos, erre a napra mindig emlékezni fogtok!

Mi tartozik az gyermekfotózás csomagba?

1.5 órás stúdió vagy szabadtéri fotózás

5 darab retusált fotó

30 darab teljes felbontású fotó

5 darab kép 10x15 méretben előhívva

2 szett ruha

FOGLALJ IDŐPONTOT!

Ne vesződj a telefonálással, válassz időpontot kényelmesen, online!