arkphoto

családi fotózás

mindenki rajta van

Túlhajszolt, rohanó napjainkban, amikor mindenki kezében ott van a fényképezőgép egy okos telefon képében, pont arról feledkezünk meg, ami a legfontosabb az életben, a család megörökítéséről. No, nem úgy, hogy valaki mindig hiányzik a képről, hisz ő fotóz, mert az már nem családi fotó! Igaz, napjaink csúcs technológiájú telefonjai kiválóan rögzítenek egy – egy humoros momentumot, ám valakinek ugye készítenie kell a képet, így ő bizony lemarad a fényképről. Márpedig a családi fotó attól lesz családi, hogy mindeki rajta van!

Szinte lényegtelen, hogy műtermi képek készülnek, vagy a szabadtéri közös játékot kapjuk lencsevégre, esetleg az otthoni bizalmas perceket merevítjük ki, hiszen a hangsúly azon van, hogy a család egészéről szülessenek fényképek, amelyek szembemennek az idő múlásával.

Hisz olyan gyorsan peregnek az évek, csupán tegnapnak tűnik az esküvő és az első baba érkezése, ma meg már mindenki éli a maga életét s holnap talán ki is repülnek a nagybetűs életbe. Fontos, hogy valaki időről időre készítsen néhány beszédes családi fotót, amit évek múltán szívesen nézegetünk újra.
A családi fotózáshoz nem elég a technikai felszereltség és a szakértelem, szükség van odafigyelésre, a részletekben rejlő lehetőségek felismerésére és arra, hogy a családot megismerve olyan barátságos, jó hangulat alakuljon ki, amelyben élvezetes közös program a családi fotózás.
Igen! A családi fotózás lehet szórakoztató, ahol csak a fantázia szabhat határt, ahol lehetőség van akár többszöri átöltözésre, hogy egyszerre készüljenek ünnepélyesebb és bolondozós fotók, vagy olyanok, amelyeken mindenki a kedvenc ruháját viseli. Megmutathatjuk minden családtag saját egyéniségét, a hobbikat és a közös kedvenc időtöltéseket is.
Készüljetek ötletekkel, ruhákkal, kiegészítőkkel, hobbi felszereléssel, játékkal és jókedvvel, hiszen a családi fotózás egy vidám közös, körülbelül 2 órás mulatság!
A fotózás mikéntjéről a “Hogyan zajlik a fotózás?” menüre kattintva tudhatsz meg még többet.

FOGLALJ IDŐPONTOT!

Ne vesződj a telefonálással, válassz időpontot kényelmesen, online!