arkphoto

jegyesfotózás

az esküvői fotózás főpróbája

A jegyesfotózásra általában az esküvő előtti fél évben kerítünk sort, olyan időpontot választva, amikor az időjárás is kegyes hozzánk. Tulajdonképpen a jegyesfotózás az esküvői fotózás előpróbája, ahol kellemes ízelítőt kaptok a nagy nap forgatagából. Tudom, mindenki izgul a házasságkötés napjának feszes menetrendje, a sok szál kézbentartása miatt. A jeles nap fényképezkedései, pózolásai azonban élvezetes momentumai, mondhatni üde színfoltjai lesznek az esküvőnek egy jegyesfotózás után. Hiszen ekkorra már kialakul közöttünk egy barátságos, közvetlen kapcsolat. Tudni fogom, mely beállítások állnak jól nektek, milyen stílusú és hangulatú képeket szeretnétek, mi fontos számotokra s mi kevésbé. Ti pedig a fesztelen, jó hangulatú jegyesfotózás után magabiztosan néztek majd a kamerába, tudván azt fogjátok kapni, amit kértetek.

arkphoto

jegyesfotózás képei

arkphoto

SZERTARTÁS fotózás

a LÉNYEGRE FÓKUSZÁLVA

Lehet egy esküvő nagy, akár száznál is több vendéggel, ahol minden rokon és barát, legyen az közelebbi vagy távolabbi, veletek örül, táncol és vigad hajnalig. Ám csodásan meghittek azok a kisebb esküvők is, ahol épp csak néhány rokonnal s igaz baráttal osztja meg boldogságát a menyasszony és a vőlegény, ahol lakodalom helyett kellemes vacsorával ünnepel a násznép. Nekik, Nektek állítottam össze a Szertartás csomagot. Habár a csomag kifejezetten a kisebb esküvők programjához igazodik, szeretek legalább 1-2 alkalommal személyesen is találkozni Veletek, mondjuk egy illatos tea vagy aromás kávé mellett beszélgetve, hiszen ilyenkor elmesélhetitek, hogyan találtatok egymásra, mely helyszínek kedvesek mindkettőtök szívének, milyennek álmodtátok meg a nagy napot. S persze Ti is kérdezhettek, közösen tervezgethetünk az esküvői fotók hangulatáról, stílusáról, háttérről, a szertartásokról, a nap időbeosztásáról.

arkphoto

szertartásfotózás képei

arkphoto

ESKÜVŐI fotózás

HAJNALTÓL PIRKADATIG

Az esküvő, a bevonulás az anyakönyvvezető elé és a templom áhítatos csönddel megtelt sorai között a pap elé, minden nőnek a szíve mélyén szövögetett álma, egészen kicsi lány korától kezdve. A párjára lelt férfi életének pedig igazi mérföldköve. Az esküvő napja igen hosszú, egyik pirkadattól a következőig, tele vidám és megható percekkel, s nem ritkán kellemes gyomorremegéssel. Nekem, mint jó fotósnak az a dolgom, hogy hajnalhasadtától az újasszonytáncig végig kövessem e nagy nap minden percét és elcsípjem az olyan a pillanatokat, mint mikor a magabiztos férfi remegő kézzel gombolja be az ingét, vagy amikor a menyasszony elsőnek látja meg magát a tükörben teljes menyasszonyi pompájában. Lesz még ezen a varázsos napon több száz olyan pillantás és mozdulat, amely örökre a szívetekbe és az emlékezetetekbe vésődik, s én ott leszek mindegyiknél, hogy megörökítsem.

arkphoto

esküvői fotózás képei

árak

jegyesfotózás csomag 

 • 1,5 órás fotózás
 • 1 szabadtéri helyszín
 • 50 db, általatok kiválasztott fotót, teljes felbontásban, pendrive-on átadva
 • A fotózás Debrecenben (igény esetén más város is választható), szabadtéri helyszíneken történik

35.000 Ft

prémium esküvői csomag

 • 2-3 személyes megbeszélés
 • Szabadtéri vagy stúdió fotózás (kb. 2 óra)
 • Egész napos jelenlét – hajnaltól pirkadatig
 • Csoportképek készítése
 • 1000 db, teljes felbontású fotó, pendrive-on átadva + fotógalérián keresztüli megosztás (1 hónapon keresztül)
 • 100 db kiválasztott, 10×15-ös méretben előhívott fotó  

180.000 Ft

médium esküvői csomag

 • 1 órás szabadtéri kreatív fotózás a szertartást megelőzően
 • Szertartás(ok) fotózása (polgári, egyházi)
 • Szertartást követőn csoportkép készítése
 • 200 db, teljes felbontású fotó, pendrive-on átadva + fotógalérián keresztüli megosztás (1 hónapon keresztül)
 • 40 db kiválasztott, 10×15-ös méretben előhívott fotó  

80.000 Ft

Kiegészítő szolgáltatások:
Alap smink kérhető + 5000 Forintért
Debrecenen kívül a kiszállási díj minden csomag esetében 120 Ft/ km