arkphoto

portréfotózás

népszerű és igényes

Egy születésnap, évforduló vagy szakmai irányváltás remek alkalmat nyújt, hogy időpontot foglaljunk egy portré fotózásra. Ám koránt sem arra a sablonos, gyors műtermi fotózásra gondolok, ahol egyetlen semleges háttér előtt néhány oldalról elkattint a fotós pár képet! A modern portréfotós nem csak műteremben dolgozik, hanem akár a természetben is. Nem csupán profi megvilágítással, hanem a természet nyújtotta utánozhatatlan fényekkel is.

Sosem volt tán oly népszerű az igényes portré fotózás, mint napjainkban, amikor életünk bármely szakaszában új útra léphetünk. Az álomállás megkaparintásához már nem elég egy felsorolásszerű önéletrajz, ahhoz, hogy a HR szakember felkapja a fejét önéletrajzunk láttán, valami többet kell, hogy lásson. Ezt a pluszt pont annyira adhatja egy személyiségről árulkodó, kifinomult fotó, mint az aktuálisra szabott motivációs levél. Ez az igény keltette életre a portré fotózás legújabb irányzatát a headshot-ot, amely illő bemutatkozás önéletrajzon, weboldalon, Facebook-on, LinkedIn-en, cégvezetőként.

A portré fotózás során segítek kiválasztani a célodnak leginkább megfelelő stílust, megjelenést és beállítást. Több pózban, háttérrel és fénybeállítással készítjük el azt portrét, amely leginkább kifejezi személyiséged.

mi tartozik a portréfotózás csomagba?

1 órányi műtermi fotózás különböző beállításokkal vagy megfelelő külső helyszínen

sminkes és fodrász igény szerint, melynek díja 5000 Ft

3 darab retusált portréfotó

3 szett ruha

40 darab teljes felbontású fotó

FOGLALJ IDŐPONTOT!

Ne vesződj a telefonálással, válassz időpontot kényelmesen, online!